LOGIN   |   Forgot Password   |   Sign Up   
0 items
Home News & Activities About Us Job Opportunities Store Location Contact Us FAQ
Choose your Book
Malay Books  
English Books  
Games  
Others  
Stationery  
Choose your Book Malay Books Novel Fixi
 



this with your friends
Tragedi #
by author ISMI FA ISMAIL, ,

“Sorry kacau abang. Tapi kita ada masalah sikit dengan client malam ni.”
“Masalah apa?”
“Encik Ghaffar tak jadi buat ritual, sebab dia tak nak tengok roh anak dia dalam keadaan yang tak baik. Cik Hasya pulak, tak ada barang daripada waris yang sedarah sedaging. Sebab dia anak yatim piatu. Dia tak tau mak bapak dia siapa.”
“Kalau macam tu, cancel sajalah dua-dua. Jom kita balik,” kata Mokhsen sambil mengangkat sebelah lutut, sedia untuk bangun dari silanya.
“Jap! Diorang ada suggest satu benda. Andika pun tak pasti boleh ke tak. Sebab tu nak tanya abang dulu...”
“Apa dia?” Mokhsen kembali bersila.

Status : In Stock
Retail Price : RM24.90
Now Offer : RM24.90

ISBN:
9789672328636
Category:
Fixi
Format:
KULIT NIPIS
Publication Date:
2021
Publisher :
FIXI
Pages:
300
Dimensions (mm):
119 x 185 x 20
Weight:
0.26

 

Related Products




 

 

Recently Viewed




 

Home News & Activities About Us Membership Job Opportunities Store Location Contact Us FAQ View Cart

 

 

Copyrights. All Rights reserved