LOGIN   |   Forgot Password   |   Sign Up   
0 items
Home News & Activities About Us Membership Job Opportunities Store Location Contact Us FAQ
Choose your Book
Malay Books  
English Books  
Indonesia  
Choose your Book Malay Books Perniagaan/Pengurusan Perniagaan
 



this with your friends
Roket Bisnes ~
by author NAJIB ASADDOK, ,

Semua orang nak berniaga dan buat pemasaran online, tapi tak tahu elemen utama dalam pemasaran tu sendiri. Asal bermula saja mesti nak buat “promosi” dulu. Sehingga “membuatkan pelanggan “cabut” bukan “rebut”.

Ya! Ini adalah buku kedua saya selepas buku Roket Emel yang telah membantu ramai usahawan dengan pengisian yang sangat memukau pembaca. Edisi kali pun ditulis secara santai dan akan memudahkan pemahaman anda.

Buku ini membantu anda faham cara pemasaran yang disukai oleh pelanggan di Facebook. Strategi untuk “parking” jenama anda di minda pelanggan untuk tempoh yang lama.

Kenali siapa bakal pelanggan anda, ia akan memudahkan anda menukarkan sedegil mana pun mereka ni, akhirnya akan menjadi pelanggan setia anda.

Skill penting untuk mempengaruhi pelanggan dengan “content marketing” yang berkesan.

Jadi apalagi, mulakan pemasaran dengan strategi yang dah terbukti berkesan daripada pengalaman. Inilah ilmu penting yang anda tercari-cari selama ini.

Status : Out of Stock
Retail Price : RM40.00
Now Offer : RM40.00

ISBN:
9789671468234
Category:
Perniagaan
Format:
KULIT NIPIS
Publication Date:
2017
Publisher :
SIFUFBADS
Pages:
204
Dimensions (mm):
210 x 162 x 10
Weight:
0.35

 

Related Products




 

 

Recently Viewed




 

Home News & Activities About Us Membership Job Opportunities Store Location Contact Us FAQ View Cart

 

 

Copyrights. All Rights reserved